Ana sayfa Avrupa BirliğiYunanlı çiftçiler, yol ablukalarıyla protestolarını tırmandırıyor

Yunanlı çiftçiler, yol ablukalarıyla protestolarını tırmandırıyor

tarafından
0 görünümler 1 Dakika Oku

Yunanistan'ın dört bir yanındaki çiftçiler, ödenmemiş sübvansiyonlar ve artan üretim maliyetleri nedeniyle protestoların hız kazanmasıyla birlikte yol kapatma eylemlerini yoğunlaştırıyor.

E65 ve Atina-Selanik otoyolu da dahil olmak üzere ana yollar, traktörlerin önemli kavşakları doldurması nedeniyle ulaşıma kapalı kalmaya devam ediyor.

Larissa'da hayvan yetiştiricileri, hükümet politikalarına duydukları hayal kırıklığını göstermek için şehre girip süt ve buğday attılar.

Protestocular, ELGA ve OPEKEPE'den acil ödemeler ve kaybedilen ürün ve hayvanlar için tam tazminat talep ediyor. Hareket limanlara ve sınır istasyonlarına yayıldıkça, bu hafta daha fazla abluka planlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi