Ana sayfa DünyaTsahkna: 19. yaptırım paketini gecikmeden kabul etmeliyiz

Tsahkna: 19. yaptırım paketini gecikmeden kabul etmeliyiz

tarafından
6 görünümler 1 Dakika Oku

Estonya Dışişleri Bakanı Tsahkna, Rusya’nın, Ukrayna'daki savaşını tırmandırdığını ve AB topraklarında provokasyonlarla daha da cüretkarlaştığını ifade etti.

Harekete geçmeleri gerektiğini söyleyen Tsahkna, “Ukrayna'ya desteğimizi artırmalı ve Rusya üzerindeki baskıyı artırmalıyız. Bugün Lüksemburg'da düzenlenen AB Dışişleri Bakanları toplantısındaki mesajım buydu.” dedi.

Tsahkna, 19. yaptırım paketini gecikmeden kabul etmeli ve 20. paketi hızlandırmaları gerektiğini dile getirerek, “Rusya'nın dondurulmuş varlıklarını kullanmaya da devam etmeliyiz. Saldırgan odur ve bedelini ödemelidir.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi