Tekin: 2026 bütçemiz, evlatlarımızın geleceğine yapılan yatırımdır

Tekin, eğitim sistemini güçlendirmeye yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, “Evlatlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Eğitime genel bütçeden en büyük payın ayrılmasına dikkat çeken Bakan Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş’a, komisyon üyelerine, milletvekillerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Tekin, 2026 yılı bütçesinin ülke, millet ve çocuklar için hayırlı olmasını dileyerek, bütçenin Türkiye’nin geleceğine yapılan stratejik bir yatırım olduğunu vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Related posts

Mersin Spor Kulübü, Karşıyaka’yı mağlup etti

Resmi Gazete başlıkları

Memişoğlu: Sağlık Bakanlığımızın 2026 Yılı Bütçe Teklifi kabul edildi

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Daha fazla Bilgi