Ana sayfa DünyaSpajic, Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul ile bir araya geldi

Spajic, Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul ile bir araya geldi

tarafından
17 görünümler 1 Dakika Oku

Karadağ Başbakanı Spajic, Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul ile yaptığı görüşmenin mesajının “Karadağ, entegrasyon sürecinin lideri olarak, çok iyi siyasi ilişkiler içinde olduğu Almanya'nın tam desteğine güvenebilir.” şeklinde olduğunu söyledi.

Karadağ’ın hız kesmediğini ve Almanya veya herhangi bir üye devlete karşı en ufak bir çekince bırakmak istemediğini belirten Spajic, şunları dile getirdi:

“Lidl'in yakında faaliyete geçmesini, aynı zamanda önümüzdeki dönemde Karadağ'a daha fazla Alman yatırımı çekmesini ve Karadağ ehliyetlerinin tanınması konusunun yakında nihai olarak çözülmesini bekliyoruz. Güçlü bir Karadağ için güçlü ortaklıklar kuruyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi