Ana sayfa Dijital GazeteSaar, Kosta Rika’nın İnovasyon Ofisi’nin Kudüs’te açılacağını duyurdu

Saar, Kosta Rika’nın İnovasyon Ofisi’nin Kudüs’te açılacağını duyurdu

tarafından
5 görünümler 1 Dakika Oku

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Kosta Rika Dış Ticaret Bakanı Manuel Tovar R. ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından önemli bir anlaşmaya imza atıldığını açıkladı.

Saar tarafından yapılan açıklamaya göre, Kosta Rika, diplomatik statüye sahip bir İnovasyon Ofisi'ni 2026 yılının ilk çeyreğinde Kudüs'te açacak. Sa'ar, Kudüs'ü "ebedi başkentimiz" olarak nitelendirdi.

Gideon Sa'ar, Kosta Rika Devlet Başkanı Rodrigo Chaves R.'ye liderliği ve İsrail ile kurduğu dostluk için ayrıca teşekkürlerini iletti. Sa’ar, “Bu ofis sadece bir sembol değil, aynı zamanda uluslarımız arasındaki inovasyon ve teknoloji bağlarını güçlendirmek için önemli bir araçtır.” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi