Ana sayfa Dijital GazeteÖzel, kurultay sonrası ilk Parti Meclisi Toplantısı’na başkanlık etti

Özel, kurultay sonrası ilk Parti Meclisi Toplantısı’na başkanlık etti

tarafından
0 görünümler 1 Dakika Oku

CHP Genel Başkanı Özel, 39’uncu Olağan Kurultayı sonrası ilk Parti Meclisi Toplantısı’na başkanlık etti. Özel, toplantı öncesinde Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Özel’in, Parti Meclisi toplantısında açıkladığı Merkez Yönetim Kurulu listesi şöyle:

“Genel Sekreter: Selin Sayek Böke, Yurtiçi Örgütlenme: Ensar Aytekin, Yurtdışı Örgütlenme: Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İdari ve Mali İşler: Özgür Karabat, Yerel Yönetimler: Gökan Zeybek, Medya ve Halkla İlişkiler: Burhanettin Bulut, Seçim İşleri: Gül Çiftci, Hukuk İşleri: Gökçe Gökçen, Çevre, Doğa ve Hayvan Hakları Politikaları: Evrim Rızvanoğlu, İnsan Hakları: Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kurumsal İlişkiler ve Siyasi Partilerle İlişkiler: Serkan Özcan, Dış Politika ve Dış İlişkiler: Namık Tan, Kamu Denetimi ve Yolsuzluklarla Mücadele: Deniz Yavuzyılmaz, İşçi, Memur Sendikaları ve Emek Büroları: Ulaş Karasu, İşveren Örgütleri, Meslek Birlikleri ve STK’lar: Bihlun Tamaylıgil, Milli Savunma Politikaları: Yankı Bağcıoğlu, Ekonomi Politikaları: Güldem Atabay, Parti Sözcüsü: Zeynel Emre”

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi