Ana sayfa Dijital GazeteOrbán: Ukrayna istihbaratı Macaristan’a sızdı

Orbán: Ukrayna istihbaratı Macaristan’a sızdı

tarafından
15 görünümler 0 Dakika Oku

Macaristan Başbakanı Viktor Orbán, Ukrayna istihbaratının Macaristan’a yönelik faaliyetlerine ilişkin açıklamalar yaptı. Orbán, Ukrayna istihbaratının yalnızca gözlem yapmakla kalmayıp, Tisza Partisi aracılığıyla ülkeye sızmayı başardığını öne sürdü.

Orbán, “Kamu hayatına ve siyasete sızarak müttefiklerine burada güç kazanmaları için teknolojik destek sağladılar. Bir zamanlar ‘Ruslar çoktan erzak depolarında’ demiştik, şimdi de ‘Ukraynalılar çoktan akıllı telefonunuzda’. Buna izin vermeyeceğiz!” ifadelerine yer verdi.

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi