Muğla’da öğretmenler için 16 bin 453 fidan dikildi

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, emekli öğretmen Zeliha Korkmaz ile birlikte Türkiye Yüzyılı Muğla Maarif Ormanı Projesi kapsamında ilk fidanı toprakla buluşturdu. Vali Akbıyık, öğretmenliğin insanı malzeme alarak bilgiden güç alan, sabır, hoşgörü ve sevgiyle yürütülen bir meslek olduğunu belirtti.

Tören sırasında, il genelinde görev yapan 16 bin 453 öğretmen anısına 16 bin 453 fidanın toprakla buluşturulacağı duyuruldu. Akbıyık, fidanların ilmin, irfanın ve erdemin sembolü olacağını vurgulayarak, Türkiye Yüzyılı Muğla Maarif Ormanı’nın öğretmenlere ithafen eğitim geleneğinin köklerinden aldığı güçle geleceğe nefes olacağını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Related posts

Bakan Uraloğlu: Mardin’e 23 yılda 31 milyar TL yatırım yapıldı

MEB-ÖSYM iş birliği sürüyor

Halk Yatırım: Dolar karşısında yen odak noktası oldu

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Daha fazla Bilgi