Kepez Belediyesi’nin 2026 bütçesi oy birliğiyle kabul edildi

Kepez Belediye Meclisi’nin Ekim ayı 2. birleşiminde, 2026 yılı Performans Programı ve Bütçe Tasarısı oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 2024 yılı bütçesinin 2 milyar 750 milyon TL, 2025’in 4 milyar 600 milyon TL, 2026’nın ise 6 milyar 200 milyon TL olduğunu belirterek, bütçedeki büyümenin yüzde 125 olduğunu söyledi. Yatırım bütçesi de yüzde 30’dan yüzde 35’e çıkarıldı.

Toplantıda ayrıca; Kepez sınırlarında ihtiyaç duyulan araç şarj istasyonlarının 10 yıla kadar kiralanması, Zafer Mahallesi’ndeki kullanım ömrünü tamamlamış spor tesisinin yeni proje ile yeniden yapılması, 7 mahalledeki park alanlarının Aile ve Sağlık Merkezi kurulması için Sağlık Bakanlığı’na tahsis edilmesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Sokak Hayvanları Bakımevi için Orman Bölge Müdürlüğü’nden yer tahsis edilmesi konuları da oy birliğiyle kabul edildi.

Hibya Haber Ajansı

Related posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ateşkesle her şey bitmiş değil

Büyükşehir, Dünya Kız Çocukları dolayısıyla stant kurdu

TBMM Başkanı Kurtulmuş, üçlü parlamento toplantısı için Pakistan’da

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Daha fazla Bilgi