Ana sayfa BelediyeKartal Belediyesi’nden Afetlere Hazırlık ve Haberleşme Semineri

Kartal Belediyesi’nden Afetlere Hazırlık ve Haberleşme Semineri

tarafından
5 görünümler 1 Dakika Oku

Seminerin açılışında konuşan Kartal Kent Konseyi Başkanı Türkan Kurtulmaz Öztürk, afetlere karşı bilinçli toplum oluşturmanın önemine değinerek iş birliğinin güçlenmesi gerektiğini vurguladı. Etkinlik boyunca akademisyenler ve sahada görev yapan uzmanlar katılımcılara bilgiler aktardı.

Dr. Umut Elbir, deprem ve diğer afet türleri için bireysel hazırlık adımlarını ve doğru davranış kalıplarını paylaştı. Kartal Belediyesi Afet Bilinci Eğitmeni Tarık Boyoğlu ise toplumda afet kültürünün yerleşmesi amacıyla yapılan yerel çalışmalar ve temel güvenlik uygulamalarını anlattı. Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Şaşa, afet anında haberleşmenin nasıl sürdürülebileceğine dair teknik bilgiler sunarak alternatif iletişim kanallarının önemine dikkat çekti.

Seminerin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi