Ana sayfa Dijital GazeteKabataş metro inşaatında göçük altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti

Kabataş metro inşaatında göçük altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti

tarafından
23 görünümler 1 Dakika Oku

İatanbul Valiliği, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında meydana gelen göçükten çıkarılan bir işçinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında göçük meydana geldiği belirtildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda Emniyet, itfaiye, UMKE ve AFAD ekibinin sevk edildiği aktarılırken "Olayda iki işçi göçük alanından ilk müdahale sonucu çıkarılmıştır. Göçükte kalan 3 işçi ise ekiplerin çalışması sonucu çıkarılmıştır. Göçükten çıkarılan ve hastaneye kaldırılan işçilerimizden biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir." denildi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi