İstanbul’a 1110. Aile Sağlığı Merkezi açıldı

İstanbul’un 1110. Aile Sağlığı Merkezi olan, Şehit Mecit Bayram Aile Sağlığı Merkezi, Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’nde açıldı. 
Bağcılar Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Mecit Bayram Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Alım Töreni, Vali Gül ve protokol mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi. 

Valilik tarafından, “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hali” projesi kapsamında açılan Bağcılar Şehit Mecit Bayram Aile Sağlığı Merkezinin; 5 muayene odası, 2 acil durum müdahale odası, 2 aşılama ve bebek / çocuk izleme odası, bir emzirme odası, bir laboratuvar ve bir gebe izlem ve üreme sağlığı odası ile İstanbullulara birinci basamak sağlık hizmeti vereceği açıklandı.

 

 

Hibya Haber Ajansı

Related posts

Bakan Göktaş, Nevşehir heyetini kabul etti

Millî Takım İran’ı 3-0 mağlup ederek İslami Dayanışma Oyunları’nda 2’de 2 yaptı

Büyükşehir’den Ata tohumu fide dağıtımı

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Daha fazla Bilgi