Ana sayfa Sporİnegöl Belediyesporlu sporculardan Türkiye dereceleri

İnegöl Belediyesporlu sporculardan Türkiye dereceleri

tarafından
17 görünümler 1 Dakika Oku

İki ayrı kategoride Türkiye Şampiyonluğu ve ikinciliği elde eden İnegöllü sporcular, aynı zamanda milli takıma davet edilerek büyük gurur yaşattı.

Şampiyonada Genç B kategorisinde yarışan Bilal Eltutan, üstün performansıyla Türkiye Şampiyonu oldu. Genç A kategorisinde mücadele eden Sefa Yaman ise Türkiye 2’nciliğini kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Her iki sporcu da gösterdikleri performansla 2026 yılı milli takım kadrosuna girmeye hak kazandı.

İnegöl Belediye Spor Kulübü’nün elde ettiği başarılar bununla da sınırlı kalmadı. Sporcuların başarısında büyük pay sahibi olan antrenör Bülent Aktaş, şampiyonada “En İyi Antrenör Kupası” ve unvanına layık görüldü.

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi