Ana sayfa DünyaFilistinli Büyükelçi Awadallah, Alman Parlamento heyeti ile görüştü

Filistinli Büyükelçi Awadallah, Alman Parlamento heyeti ile görüştü

tarafından
5 görünümler 1 Dakika Oku

Filistin Dışişleri ve Göçmenler Bakanlığı, Alman Federal Parlamentosu’ndan bir heyeti kabul etti. Filistin Devleti Büyükelçisi ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Omar Awadallah, milletvekilleri Annika Klose ve Isabella Cadimartori’nin de aralarında bulunduğu heyetle bir araya gelerek, işgal altındaki Filistin topraklarındaki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Görüşmede özellikle Kudüs dahil olmak üzere Gazze Şeridi’ndeki felaket niteliğindeki insani durum ele alındı.

Bu bağlamda, ateşkesin kalıcı hale getirilmesi, insani yardımların gerekli şekilde ulaştırılması, yeniden imar planının acilen başlatılması ve ikinci aşamaya geçilmesi için uluslararası çabaların birleştirilmesi gerektiği vurgulandı.

Filistin halkının iki yılı aşkın süredir maruz kaldığı soykırım suçunun ardından umut verilmesi ve uygun koşulların sağlanmasının önemi üzerinde duruldu.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi