Eskişehir’de çocuklar Cumhuriyet’in 102. yılını kutladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve okul öncesi eğitimi veren Es Çocuk Evi, Bizim Çocuk Evi kreşi ve Sivrihisar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sultandere Sahnesi’nde düzenlenen kutlamaya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ünal, belediye bürokratları ve çok sayıda aile katıldı.

Minikler, bayram kutlamasının sonunda ise ay yıldız simgeli 102. yıl pastasını hep birlikte kestiler. Büyükşehir bürokratları, öğretmenler ve ebeveynlerin de katıldığı kutlamada minikler marşlar söyleyerek gösteriyi tamamladılar.

Hibya Haber Ajansı

Related posts

MGM’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Balıkesir’de deprem

Gelecek Parti Sözcüsü Karcı: İsrail bir terör devletidir

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Daha fazla Bilgi