Ana sayfa BelediyeDiyarbakır Eşbaşkanları OSB yönetimi ile görüştü

Diyarbakır Eşbaşkanları OSB yönetimi ile görüştü

tarafından
8 görünümler 1 Dakika Oku

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kent içi ulaşım ve istihdam konularını görüştü.

Eşbaşkanlar, kent içi ulaşım ve trafik yükünün arttığını belirterek mevcut demiryolu hattının değerlendirilmesi çalışmalarının sürdüğünü aktardı. 

Çarıklı’dan Ergani’ye uzanan banliyö hattının kent içi ulaşıma entegre edilmesinin, OSB’nin desteğiyle önemli bir rahatlama sağlayacağı ifade edildi.

Ziyarette Eşbaşkanlara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük eşlik etti. 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi