Ana sayfa DünyaÇin Ticaret Bakanlığı: ABD menşeli n-propanole anti-damping vergisi devam edecek

Çin Ticaret Bakanlığı: ABD menşeli n-propanole anti-damping vergisi devam edecek

tarafından
17 görünümler 1 Dakika Oku

Çin Ticaret Bakanlığı, ABD’den n-propanol (n-propil alkol) ithalatına yönelik anti-damping uygulamalarını devam ettirip ettirmemeye karar vermek amacıyla, 18 Kasım 2025 itibariyle nihai gözden geçirme soruşturması başlatılacağını duyurdu.

Ticaret Bakanlığı'nın tavsiyesi üzerine Çin Devlet Konseyi Tarife Komisyonu, söz konusu soruşturma süresince ABD menşeli n-propanol ithalatında, 2020 yılında yürürlüğe giren kararnameye göre, anti-damping vergisi uygulamaya devam etme kararı aldı. Bu bağlamda, ABD’li Dow Chemical Company için yüzde 254,4, OQ Chemicals GmbH için yüzde 267,4 ve diğer tüm ABD şirketleri için yüzde 267,4 oranında vergi alınmaya devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi