Ana sayfa BelediyeBaşkan Tugay, Göl Gazinosu’nda Beydağlı kadınlarla buluştu

Başkan Tugay, Göl Gazinosu’nda Beydağlı kadınlarla buluştu

tarafından
0 görünümler 1 Dakika Oku

Geçen ay Beydağ’da saha turu yapan ve Erikli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, üretici kadınlarla Kültürpark Göl Gazinosu’nda bir araya geldi. Beydağ ziyareti sırasında İzmir turu sözü verdiği kadınların ve çocukların yeni yılını kutlayan Başkan Tugay’a, Beydağ Belediye Başkanı Şakir Başaran, Erikli Mahallesi Muhtarı Burhanettin Uslu, gazeteci Serhan Asker, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları da eşlik etti.

Beydağ Erikli Mahallesi’nde yaşayan 65 kadın, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarıyla sabah saatlerinde kent merkezine geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü’nden tur rehberi, kadınlara ilk olarak Saat Kulesi ve ardından da Kemeraltı’nı gezdirdi. Kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark’ta ikinci kez kurulan ve 31 Aralık'a kadar açık kalacak Yeni Yıl Festival alanını da ziyaret etti. 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi