Bağcılar Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

Bağcılar Belediyesi, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 713 personel ve 176 araçtan oluşan karla mücadele timiyle hazırlıklarını tamamladı. ...

tarafından
27 Aralık 2025 yayınlandı / 27 Aralık 2025 12:05 güncellendi
1 dk 36 sn1 dk 36 sn okuma süresi
Bağcılar Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı
Google News Google News ile Abone Ol 0 Yorum

Bağcılar Belediyesi, kış ayının gelmesiyle birlikte olası kar yağışlarına karşı ilçede hayatın normal seyrinde devam etmesi için hazırlıklarını tamamladı. 

Afet İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında, 713 personel ve küreme, tuzlama ile destek araçlarından oluşan 176 araçlık karla mücadele filosu hazır hale getirildi.

Karla Mücadele Timi; Ulaşım Hizmetleri, Zabıta, Park ve Bahçeler, Çevre Koruma ve Kontrol, Fen İşleri, Sağlık İşleri ile Destek Hizmetleri müdürlüklerinden oluşturuldu

Olası kar yağışlarına karşı belediye ekipleri, tüm ana arter, yürüyüş yolları, hastane, cami, okul, meydan ve caddeler ile kamu kurumlarının önlerinde düzenli olarak kar temizliği ve tuzlama çalışması yapacak. Bu kapsamda 3 bin 800 ton tuz stoğu kullanıma hazır bir şekilde bekletiliyor.

Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "İlçe genelinde olumsuzluklar yaşanmaması adına gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Ekiplerimiz 7/24 esasıyla görev yapacak. TEM Otoyolu, Basın Ekspres Yolu, ana arter yollar, bağlantı yolları, yaya sirkülasyonunun fazla olduğu meydan ve caddelerin kaldırımları, dik sokaklar, kamu kuruluşları, camiler, okullar, sağlık ocakları, mahalle konakları, muhtarlıklar, otobüs durakları, üniversiteler ve hastane önlerinde önlemlerimizi almak adına çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Ekiplerin hazır bulundurulduğunu belirten Yıldız, açıklamasını “Bu noktalarda oluşabilecek olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale etmek için ekiplerimizi hazır bulunduruyoruz" sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu yazıya tepkin ne?

Yorum Ekle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Runner disqualified after winning the wrong race
22 Eylül 2021

Runner disqualified after winning the wrong race

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Minority streamers have ‘a target on their back’
22 Eylül 2021

Minority streamers have ‘a target on their back’

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Carbon dioxide shortage ‘threatens food security’
22 Eylül 2021

Carbon dioxide shortage ‘threatens food security’

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Trump, ABD’nin Grönland’a “sahip olması gerektiğini” söyledi
23 Aralık 2025

Trump, ABD’nin Grönland’a “sahip olması gerektiğini” söyledi

Bağcılar Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

Bu Yazıyı Paylaş

İnternet sitemizde tanıtım yazınız olmasını ister miydiniz? İletişim
Bize Ulaşın Bildirimler Giriş Yap
2