Ana sayfa BelediyeAydın’da ata tohumları vatandaşlara dağıtıldı

Aydın’da ata tohumları vatandaşlara dağıtıldı

tarafından
6 görünümler 1 Dakika Oku

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ata tohumlarının korunması ve üretiminin devamlılığı amacıyla yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Belediye fidanlıklarında yetiştirilen kışlık fideler, Aydın’ın farklı noktalarında vatandaşlara dağıtılıyor.

Köşk’te düzenlenen dağıtım etkinliğine Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler de katıldı. Fidelerden alan vatandaşlar, kendi bahçelerinde doğal ürün yetiştirme imkanı bulduklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu açıklamasında “Ata tohumlarımızı Aydın’ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Yerel üretimi güçlendiren ve atalarımızdan miras kalan tohumların gelecek nesillere aktarılmasında büyük önem taşıyan bu çalışmalar, her geçen gün daha da büyüyor. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi