Ana sayfa BelediyeAliağa’da ELMAS programı çalıştayı düzenlendi

Aliağa’da ELMAS programı çalıştayı düzenlendi

tarafından
19 görünümler 1 Dakika Oku

İzmir-Aliağa’da Aliağa Belediyesi ev sahipliğinde, ELMAS Programı çerçevesinde Mesleki Eğitim Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Savunma Sanayii Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı temsilcileri, okul yöneticileri ve iş insanları katıldı.

Program, savunma sanayinde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünü yetiştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda pilot olarak seçilen 13 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (ALOSBİ) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de yer aldı.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, çalıştayda yaptığı konuşmada, programın gençlerin ufkunu açacağını ve ülkeye katkı sağlayacağını vurguladı. Çalıştay, sanayideki mesleki ve teknik ihtiyaçlara yönelik çevrimiçi anket ve soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi