Ana sayfa Dijital GazeteKırşehir Valisi Demiryürek: Muhtarlar Günü kutlu olsun

Kırşehir Valisi Demiryürek: Muhtarlar Günü kutlu olsun

tarafından
16 görünümler 1 Dakika Oku

Valilik ziyaretinin ardından Öğretmenevinde Muharlar Günü dolayıyla program düzenlendi.

Programa katılan Vali Demiryürek yaptığı konuşmada, ”Muhtarlık müessesesi, halkımızla devletimiz arasındaki en sıcak temas noktalarından birisidir. Sizler, köylerimizde ve mahallelerimizde düzenin, huzurun, iletişimin ve hizmetin öncüsü olarak önemli görevler üstleniyorsunuz." dedi.

Muhtarlarla birlikte, vatandaşların beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek, köyler ve mahallelerin sorunlarına çözüm üretmek için iş birliği ve uyum içinde çalışmayı sürdüreceklerini vurgulayan Vali Demiryürek "Bu vesileyle, görevini fedakarlıkla sürdüren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor; çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi