Ana sayfa Dijital GazeteBakan Kacır: Sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

Bakan Kacır: Sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

tarafından
12 görünümler 1 Dakika Oku

Bakan Kacır, Türkiye’nin üretim üstleri Organize Sanayi Bölgeleri’nin büyümeye devam ettiğini açıkladı.

Kacır açıklamasında “Ankara Anadolu Geri Dönüşümcüleri İhtisas OSB ve Çorum Merkez 2. OSB şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olsun. Son 23 yılda OSB’lerimizin sayısını 191’den 371’e, toplam alanını 48 bin hektardan 130 bin hektara çıkardık. OSB’lerde üretimde olan yatırım yeri sayısını 11 bin ’den 60 bin ’e, istihdamı 415 bin’ den 2 milyon 700 bin’ e yükselttik.” İfadelerini kullandı.

Bakan Kacır, Organize Sanayi Bölgelerinin yüksek teknolojiye dayalı, katma değerli üretimin merkezleri haline getirildiğini ve var olan tüm imkanlarla sanayicilerin yanında olacağını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi