Ana sayfa BelediyeRumkale Su Sporları Festivali’nde dereceye girenler belli oldu

Rumkale Su Sporları Festivali’nde dereceye girenler belli oldu

tarafından
16 görünümler 1 Dakika Oku

Yapılan yarışmalar sonunda dereceye giren takımlar ve sporcular açıklandı.

U18 kategorisinde düzenlenen Sutopu Yarışması’nda Gaziantep Gençlik ve Spor Kulübü birinci olurken, Şehitkamil Bahçelievler Yıldız Spor Kulübü ikinci, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer aldı.

Rumkale Açık Su Yüzme Yarışı genel kategorisinde 43 numaralı sporcu Aydın Ege Oğuz, 11 dakika 8 saniyelik derecesiyle birinciliği elde etti. 8 numaralı İlknur Doğan 11 dakika 39 saniyelik performansıyla ikinci olurken, 27 numaralı Yaren Kurt 11 dakika 48 saniyede parkuru tamamlayarak üçüncü sıraya yerleşti.

Festivalin en çok ilgi gören branşlarından Dragon Bot yarışında ise Fintables birinci olurken, Haliç Su Sporları ikinci, Samsun Büyükşehir Belediyesi üçüncü oldu.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi