Ana sayfa BelediyeBaşkan Sarıkurt, Çorlu Avcılar Derneği’nin sezon açılışına katıldı

Başkan Sarıkurt, Çorlu Avcılar Derneği’nin sezon açılışına katıldı

tarafından
14 görünümler 1 Dakika Oku

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Avcılar Derneği tarafından Ulaş Çamlık Mesire Alanı’nda düzenlenen geleneksel av sezonu açılış etkinliğine katıldı.

Avcılarla sohbet ederek yeni sezon öncesi iyi dileklerini paylaşan Başkan Sarıkurt, avcılığın doğa ile iç içe bir kültür olduğunu belirterek bu kültürün gelecek nesillere doğru şekilde aktarılması gerektiğini vurguladı.

Sarıkurt, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Avcılık kültürünün, doğaya saygılı, sürdürülebilir ve tamamen yasal çerçevede icra edilmesi büyük önem taşımaktadır. Unutmamalıyız ki avcılık, doğanın dengesini koruma bilinciyle yapılmalıdır. Yeni av sezonunun tüm dernek üyelerimiz ve avcılarımız için kazasız geçmesini diliyorum."

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi