Ana sayfa BelediyeAhmet Yesevi Kadın Dayanışma Derneği yeni merkezine taşındı

Ahmet Yesevi Kadın Dayanışma Derneği yeni merkezine taşındı

tarafından
20 görünümler 1 Dakika Oku

Nilüfer Belediyesi’nin destekleriyle Ahmet Yesevi Mahallesi Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği  yeni merkezinde hizmet verilmeye başlandı. Törene Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Bukle Erman ve Zerrin Güleş ile Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir katıldı.

Başkan Yardımcısı Erman, merkezin kadınların birlik ve dayanışma ruhunu güçlendireceğini vurguladı. Dernek Başkanı Semra Eroğlu ise, sağlanan imkanlar için teşekkür ederek, merkezin kadınların sosyalleşmesi ve üretmesi için önemli bir alan olacağını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi