Ana sayfa DünyaGhebreyesus, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Ghebreyesus, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

tarafından
19 görünümler 1 Dakika Oku

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, G20 Güney Afrika Liderler Zirvesi kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede, DSÖ iş birliği merkezleri ağının ilk küresel toplantısı ve One Health Zirvesi'nin hazırlıklarının ele alındığını belirten Ghebreyesus, "Ayrıca DSÖ'nün Herkes İçin Sağlık'ın ilerlemesini sağlayacak önceliklendirme ve yeniden düzenleme sürecini de ele aldık ve bunu desteklemek için kuruluşun operasyonlarının sürdürülebilir finansmanının önemini vurguladık." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi