Ana sayfa BelediyeABB’den “Fabrika Voleybol” projesine destek

ABB’den “Fabrika Voleybol” projesine destek

tarafından
16 görünümler 1 Dakika Oku

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından hayata geçirilen ve 6-12 yaş arası çocuklara voleybolu sevdirmeyi ve lisanlı sporcu sayısını arttırmayı hedefleyen “Fabrika Voleybol” projesi kapsamında Başkent’teki ikinci okul ABB iş birliğiyle Sincan’a açıldı.

Projenin yeni eğitim merkezi ABB’ye ait olan Sincan’da bulunan Gazeteci Ali Öcal Spor Salonu olarak belirlendi. Açılış törenine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, minik voleybolcular ve aileleri katıldı.

Açılışta, çocukların spora erken yaşta adım atmasının önemine vurgu yapan TVF Başkanı Üstündağ, “Bu güzel, muhteşem tabloyu gördükten sonra da bir kez daha Türk voleybolunun altyapısının ne kadar sağlam olduğunu ve ileride daha ne kadar sürdürülebilir bir şekilde güzel işler yapacağının da bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bütün 6-12 yaş çocukların voleybolla buluşmasını, sporla buluşmasını sağlıyoruz" dedi.

Yeni eğitim merkezi, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü, farklı yaş gruplarına voleybol eğitimi verecek.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi