Ana sayfa Dijital GazeteBakan Kacır: KOBİ’lerimize güç vermeye devam edeceğiz

Bakan Kacır: KOBİ’lerimize güç vermeye devam edeceğiz

tarafından
16 görünümler 1 Dakika Oku

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kapasite Geliştirme Destek Programı kapsamında işletmelere 20 milyon TL üst limitli, 36 ay taksitli kredi için 20 puanlık finansman desteği sunulduğunu bildirdi.

Bu yılın 3. çağrısına bin 266 işletmenin başvuru yaptığını belirten Bakan Kacır, yılın ilk iki döneminde bin 647 projede 25,5 milyar TL finansman hacmi oluşturulduğunu vurgulayarak “KOBİ’lerimize güç vermeye, Üreten Türkiye'yi geleceğe taşımak için girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi