Ana sayfa Dijital GazeteZorlu: Türk dünyası için bir adım daha atmış olacağız

Zorlu: Türk dünyası için bir adım daha atmış olacağız

tarafından
21 görünümler 1 Dakika Oku

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, Kazakistan’da Amanat Partisi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Vekili Daulet Karibek ile bir araya geldi. 

Zorlu, birlikte gerçekleştirecekleri Türk Dünyası Siyaset ve Diplomasi Forumu’nun hayırlı olmasını dileyerek, “Gerek ülkelerimiz gerekse Türk dünyası için politikalar üreterek ortak vizyon ve kurumsallaşma yolunda bir adım daha atmış olacağız” dedi. 

Zorlu “Dilde, fikirde, işte birlik” idealiyle her alanda işbirliğine doğru ilerlediklerini vurguladı. 

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi