Ana sayfa Dijital GazeteTsahkna: Ukrayna’ya destek azalmıyor, artıyor

Tsahkna: Ukrayna’ya destek azalmıyor, artıyor

tarafından
25 görünümler 1 Dakika Oku

Tsahkna, yaptığı açıklamada, Rusya’nın soğuk ve karanlığı bir “savaş aracı” olarak kullanmaya çalıştığını belirterek, “Bu saldırılar, Ukrayna halkının iradesini zayıflatmayı amaçlıyor” dedi.

Bakan Tsahkna, Nordik ve Baltık ülkelerinin PURL girişimi kapsamında Ukrayna’ya askerî destek sağladığını ifade ederek, “Bu yardımlar, Ukrayna’nın halkını ve özgürlüğünü savunmasına yardımcı olacak. Ortak bir duruş sergileyerek Rusya’nın planının başarısız olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Tsahkna, açıklamasının sonunda, “Birliğimiz açık bir mesaj veriyor: Ukrayna’ya destek azalmıyor, aksine artıyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi