Ana sayfa BelediyeBüyükşehir tarafından enstrüman kursları veriliyor

Büyükşehir tarafından enstrüman kursları veriliyor

tarafından
10 görünümler 1 Dakika Oku

Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası Şefi Erman Talşık, vatandaşların verilen enstrüman kurslarından memnun kaldığını dile getirdi. Talşık, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı olarak böyle bir sosyal etkileşim içerisinde olmak bizim için çok kıymetli. İşimizi severek yapıyoruz. Kursiyerlerimizden gelen geri bildirimler de çok olumlu. Kurslara severek ve isteyerek geliyorlar, bunu bizlere yansıttıkları enerjiden anlayabiliyoruz.” diye konuştu.

Keman kursu alan Arzu Demirsoy, küçük yaşlardan itibaren keman çalmaya ilgisi olduğunu belirterek, “3 haftadır keman eğitimi alıyorum ve eğitmenlerimiz her birimizle yakından ilgileniyor. Bu kursların ücretsiz verilmesi benim için büyük bir avantaj.” dedi.

Gitar kursuna katılan Sinan Yılmaz ise “Eğitimlerimiz çok eğlenceli geçiyor, hocalarımız çok ilgili. Ücretsiz olması biz öğrenciler için büyük bir avantaj. Gitar kursuna severek geliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

İlgili gönderiler

Yorum yapın

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanmaktadır. Bunu kabul ettiğinizi varsayacağız, ancak dilerseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Kabul et Daha fazla Bilgi