
İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bazı kişilerin İsrail’e karşı kışkırtıcılık yaptığını ve nefret mesajları yaydığını belirtti.
Bakan Katz, paylaşımında, “O sırada askerlerimiz Hamas terör örgütüyle savaşıyor. 7 Ekim’de Yahudi çocukları, kadınları ve yaşlıları katleden, tecavüz eden, yakan ve öldüren bir örgütle mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Katz, mesajlarında bu tür ifadeleri destekleyen herkese sorulması gereken soruyu şöyle açıkladı: “Bu onun gözünde insani mi? Bu ahlak mı?”
Bakan Katz, ayrıca büyük kulüplerin ve kuruluşların kışkırtıcılığa ve teröre destek vermediğini açıkça belirtmesini beklediğini ifade ederken,özellikle FC Barcelona gibi saygın kulüplerin bu tür sözlerden uzak durması gerektiğini vurguladı.
Hibya Haber Ajansı








